Fejemben jár…

Annyi minden jár most a fejemben… lassan 48 éves leszek, ami olyan furcsán hangzik… kimondva sok, megélve meg annyira kevés!
Hova lettek ezek az évek? – kérdezzük folyton a barátnőkkel, aztán persze belemerülünk az emlékekbe és rájövünk, hogy mennyi minden fért meg egymás mellett.
Rohadék covid évek!
Haragszunk rájuk?
Persze! Mert sok értékes és fontos embert elvett tőlünk a betegség.
Persze! Mert sok izgalmas programból, élményből kimaradtunk.
Persze! Mert Marcinak (és sok katonának) jó néhány napot kellett távol tölteniük a szeretteiktől.
De kaptunk is… soha ennyien nem sütöttek kenyeret, nem építettek magaságyást, soha ennyi online tartalom nem készült (vicces és mély egyaránt).
Ha nincs a covid, talán soha nem nézem meg online a Mikvé című darabot, ami az egyik legmeghatározóbb élménye volt az elzárt időszaknak.
Megtanultuk értékelni az ölelést, a mosolyt, a félelem nélküli „egészségedre” odaszólást, ha a szomszéd asztalnál tüsszent valaki.
De mégiscsak két év eltelt… úgyhogy ha úgy számoljuk még csak 46 leszek. 🙂
Persze ez csak vicc.
Nem engedek a 48-ból.
Sok változás várható az életemben, de hiszem, hogy fentről Valaki (mint egy nagy terepasztalon) irányítja a dolgokat, az enyémet is és hiszem, hogy jó irányba mehetek tovább. Is.
A rádióban változások várhatóak. Ha számítanak rám, szívesen adom a hangom, ahogy idén már 13 éve teszem.
Tervezgetek egy könyvet írni… belefogtam. Bőgök vele eleget, majd mutatok belőle, ha szeretnétek.
Készül egy online tartalom is, amiről már fényképeket tettem fel. Izgalmas beszélgetés lesz hét nagyon-nagyon különböző hétköznapi ember között. Úgy néz ki, annak jövő hónapban lesz a premierje.
Belevágunk egy podcast-be is, hiszem a rádióban van nekem egy olyan okos és nagyon érdekes kolléganőm, mint Háver Varga Mariann (Dr. Jazzy), aki érdemesnek talált arra, hogy társául fogadjon. Mondjuk ezt nem is értem. 🙂
És nem utolsó sorban mindezeket összeölelendő készül a weboldalam, amit az én nagyon tehetséges, impulzív és örökmozgó Baráth Viki barátnőm alkot meg. Viki egy édes, pinduri Léna bébi mellől alkot online felületeket és majd kiugrom a bőrömből annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz majd a baranyanna.hu.
Úgy hiszem színes és mozgalmas, mint az életem negyven felett.
Ha van kedvetek, ma délután négytől a 90.9 Jazzy-n Mogyorósi Péterrel ülök a stúdióban és ma kivételen velünk lesz Happy a Hours.
Este 7-től pedig Peti helyére Suri FunkyIkon Imi ül be, hogy celebráljon egy gigantikus Funky Feelinget.
És ha mindez nem lenne elég, akkor este személyesen is összefuthatunk a Get Funky Party-n a MOM Leroy-ban.
Hát pár szóban most ennyi! :-))))
Ölellek Titeket!